Landgraaf : Willem_Kloosstraat 5

Landgraaf : Willem_Kloosstraat 5

Mooi en rustig gelegen 2/1-Kap woning met garage, oprit en tuin.
Vier slaapkamers plus zolderkamer. Rondom HR++ glas.

Vraagprijs: € 179.000,= k.k. 

Indeling:

Begane grond: Hal met garderobe-nis, meterkast met vernieuwde groepenkast en de trap naar boven. Halfhoog betegeld toilet met duoblok en fonteintje.
De woonkamer met open keuken is 9.5 m lang bij 6.0/5.0/3.6 m breed en voorzien van een goede kwaliteit vinyl vloerbekleding.
Er is een handige bergruimte onder de trap.
De (oudere) keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast.
De naast de woning gelegen garage is via de tuin bereikbaar, 7.2 x 3.1 m groot en voorzien van een elektrische sektionaalpoort.

1e Verdieping: Overloop met vaste trap naar boven. De vier slaapkamers zijn 4.2 x 3.0 m, 4.3 x 2.9 m, 3.6 x 3.0 m en 3.5 x 3.0 m, alle vier met vloerbedekking.
De slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en elektrisch bedienbare rolluiken. De badkamer (2.0 x 1.6 m) is geheel betegeld en uitgerust met een douchecabine, tweede toilet en wastafel.

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderkamer met twee dakramen en deuren naar de overloop en de CV-ruimte. De CV-combiketel van het merk Intergas is van 2015 en gehuurd.

Buiten:  Onderhoudsvriendelijke voortuin met royale oprit. De omsloten achtertuin is grotendeels bestraat (onderhoudsarm) en geeft toegang tot de garage.


Klik hier voor een afdrukbare versie in Adobe PDF -formaat.

Hiervoor is de gratis Adobe reader nodig. Hebt u die niet, klik dan hier.

Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.

     HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf