Landgraaf : Weegbree 19

Landgraaf : Weegbree 19

Royaal vrijstaand-geschakeld woonhuis met mooie hoektuin.
Grote hobbygarage van meer dan 12 meter lang.
Instapklaar.
Aan de rand van de bebouwde kom.


Vraagprijs:  325.000,= k.k. 

Indeling:

Begane grond: Hal met de trap naar boven, trapkast en modern zwevend toilet met fonteintje.
Royale woonkamer van 7.4 x 6.5/3.8 m met eiken boerenparket en tuincontact. De pui met groot draai/kiep-raam is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
Open keuken van 3.4 x 3.1 m met moderne U-opstelling met composiet werkblad, anderhalve spoelbak, keramisch kookveld, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vrieslades. De in 1996 aangebouwde keuken heeft een nokhoogte van meer dan 3 meter en een Velux dakraam. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en de wasruimte/garage.
Wasruimte met witgoedaansluiting en design-radiator. Grote garage/hobbyruimte van maar liefst 12.20 m lang bij 4.0 m (in het midden iets smaller vanwege de wasruimte). De garage heeft een nokhoogte van 3.88 m en een elektrisch bedienbare sektionaalpoort.

1e Verdieping: Overloop. Ruime badkamer van 2.6 x 2.0 m met ligbad, badmeubel en tweede toilet. Ook de drie slaapkamers zijn ruim bemeten: 4.3 x 3.7 m (met airco), 3.7 x 3.0 m en 3.0 x 2.6 m, alle drie voorzien van een laminaatvloer, kunststof kozijnen met HR++ glas, rolluik en raamhor.

2e Verdieping: Via de vlizotrap aan de overloop bereikbare bergzolder. Hier bevindt zich de CV-combiketel (AWB, eigendom, 2001).

Buiten: Voortuin, oprit voor de garage (rechts) en oprit voor de tuinpoort (links). Geheel omsloten, mooi aangelegde achter- en zijtuin. De tuin is zeer zonnig, goed omsloten en grotendeels voorzien van sierbestrating. Er is een houten buitenberging. Verder een tuinpoort links van de woning.


Klik hier voor een afdrukbare versie in Adobe PDF -formaat.

Hiervoor is de gratis Adobe reader nodig. Hebt u die niet, klik dan hier.

Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.

     HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf