Landgraaf : Weegbree 19


Royaal vrijstaand-geschakeld woonhuis met mooie hoektuin.
Grote hobbygarage van meer dan 12 meter lang.
Aan de rand van de bebouwde kom.
Instapklaar.

Vraagprijs: € 325.000,= k.k. 

Foto's   Plattegronden

Indeling:

Begane grond: Hal met de trap naar boven, trapkast en modern zwevend toilet met fonteintje.
Royale woonkamer van 7.4 x 6.5/3.8 m met eiken boerenparket en tuincontact. De pui met groot draai/kiep-raam is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
Open keuken van 3.4 x 3.1 m met moderne U-opstelling met composiet werkblad, anderhalve spoelbak, keramisch kookveld, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vrieslades. De in 1996 aangebouwde keuken heeft een nokhoogte van meer dan 3 meter en een Velux dakraam. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en de wasruimte/garage.
Wasruimte met witgoedaansluiting en design-radiator. Grote garage/hobbyruimte van maar liefst 12.20 m lang bij 4.0 m (in het midden iets smaller vanwege de wasruimte). De garage heeft een nokhoogte van 3.88 m en een elektrisch bedienbare sektionaalpoort.

1e Verdieping: Overloop. Ruime badkamer van 2.6 x 2.0 m met ligbad, badmeubel en tweede toilet. Ook de drie slaapkamers zijn ruim bemeten: 4.3 x 3.7 m (met airco), 3.7 x 3.0 m en 3.0 x 2.6 m, alle drie voorzien van een laminaatvloer, kunststof kozijnen met HR++ glas, rolluik en raamhor.

2e Verdieping: Via de vlizotrap aan de overloop bereikbare bergzolder. Hier bevindt zich de CV-combiketel (AWB, eigendom, 2001).

Buiten: Voortuin, oprit voor de garage (rechts) en oprit voor de tuinpoort (links). Geheel omsloten, mooi aangelegde achter- en zijtuin. De tuin is zeer zonnig, goed omsloten en grotendeels voorzien van sierbestrating. Er is een houten buitenberging. Verder een tuinpoort links van de woning.


 ▲    Foto's   Plattegronden

Klik op een plattegrond voor grotere plattegronden
 
Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.
HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf