Kerkrade : Leeuwerikstraat 25

Kerkrade : Leeuwerikstraat 25

Mooie hoekwoning met grote hobbykelder en zonnige tuin.
Keurig onderhouden, zowel binnen als buiten en instapklaar.


Vraagprijs:  125.000,= k.k. 

Indeling:

Souterrain: Grote hobbykelder van 7.2 x 7.0 m met een stahoogte van circa 2.18 meter. Hier bevinden zich de wasmachine-aansluiting, verwarmingsketel, geiser en een deur naar de achtertuin.

Begane grond: Hal met plavuizenvloer, meterkast met vernieuwde groepenkast, toegang tot de kelder en trap naar boven. Keurig wit betegeld toilet met duoblok. Woonkamer van 6.75 x 4.35 m met tegelvloer, gezellige houtkachel en openslaande deuren naar het balkon/de tuin aan de achterzijde.
Keuken van 3.1 x 2.5 m met plavuizenvloer, tuindeur en moderne wandopstelling uit 2004 met keramisch kookveld, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser en koel-vries-combinatie.

1e Verdieping: Aan de overloop liggen de drie slaapkamers van 4.4 x 3.5 m (met inbouwkast en toegang tot het balkon aan de voorzijde), 4.4 x 3.2 m (met toegang tot het balkon aan de achterzijde) en 3.1 x 2.5 m. In 2004 vernieuwde badkamer met douche met extra sproeiers en wastafel.

Buiten: Mooie onderhoudsarme voortuin. De zonnige achtertuin heeft een terras, gazon en veel groen en is gelegen op het (zuid)westen. De tuin is geheel omsloten met een degelijk hekwerk met zijpoort.


Klik hier voor een afdrukbare versie in Adobe PDF -formaat.

Hiervoor is de gratis Adobe reader nodig. Hebt u die niet, klik dan hier.

Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.

     HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf