Hoensbroek : Mgr. Lebouillestraat 15


Instapklaar en mooi afgewerkt: ruime woning met drie grote slaapkamers op loopafstand van het centrum.
Woonkamer + moderne keuken 12 meter lang. Vaste trap naar mooie zolderslaapkamer.

Vraagprijs: € 139.500,= k.k. 

Foto's   Plattegronden

Indeling:


Souterrain: Lage provisiekelder in twee delen (2.4 x 2.1 + 4.0 x 1.7 m).

Begane grond: Hal met plavuizenvloer, meterkast en de trap naar boven. Geheel betegeld toilet met duoblok en fonteintje.
De woonkamer met open keuken is in 2012 verlengd tot maar liefst 12 meter lang, waarbij de keuken aan de voorzijde is geplaatst, zodat er vanuit de woonkamer direct tuincontact is. Deze heerlijke woonruimte van 4.9 m breed heeft een moderne plavuizenvloer, twee lichtkoepels in de aanbouw en een schuifpui naar buiten. De keuken uit 2012 bestaat uit twee wandopstellingen met een 5-pits gasfornuis met oven, RVS afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.

1e Verdieping: Overloop met drie (slaap)kamers: twee grote slaapkamers van 3.8 x 2.9 m, 3.0 x 2.9. De derde kamer van 2.2 x 1.9 m is ingericht als praktische werkruimte: hier zijn de wasmachine-aansluiting en de CV-combiketel (Bosch, 2007, huur) gerealiseerd.
De badkamer van 2.3 x 2.1 m is geheel betegeld en heeft een ligbad, douchecabine, badmeubel, design-radiator en tweede toilet.

2e Verdieping: In 2010 is de vaste trap naar de zolder gerealiseerd en deze verdieping helemaal nieuw afgewerkt, zodat hier een mooie (ouder)slaapkamer van 4.1 x 4.0 m plus bergruimte is ontstaan, met twee dakramen en een laminaatvloer.

Buiten: Via de schuifpui in de woonkamer komen we op het tuinterras met daarachter de rest van de tuin, met terras en speelgazon.
 ▲    Foto's   Plattegronden

Klik op een foto voor grotere foto's

 ▲    Foto's   Plattegronden

Klik op een plattegrond voor grotere plattegronden


Deze informatie is een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden. Typefouten voorbehouden.
HOME:  www.WennekesMakelaardij.nl of korter: www.WenMak.nl
Tel. 045 - 531 30 88
e-mail: Sylvia@WennekesMakelaardij.nl
Krijgersberglaan 61, 6371 CA Landgraaf